Klubben åbner igen

Bestyrelsen har på baggrund af de seneste udmeldinger, om muligheden for at dyrke udendørs aktiviteter med max. 25 deltagere, besluttet at åbne klubben for “normalt” spil.

Der vil som sædvanligt blive spillet petanque søndag kl 10-12, tirsdag og torsdag kl 14-16

Da det ikke forventes, at der i de næste par måneder vil møde mere end 25 spillere op, er booking system fundet unødvendigt indtil videre.    Vi kan håbe på, at tingene bliver mere normale, når sommeren nærmer sig og 30 spillere møder op.  Hvis og når mange ønsker at spille, vil booking systemet blive reaktiveret, så man ikke møder forgæves op.

Vi er fortsat underlagt diverse afstands- og berøringsbegrænsninger, herunder kun en person i klubhuset ad gangen.  Så kaffe og øl vil blive sat frem udenfor klubhuset.

Generalforsamling udsat indtil videre

Som alle andre foreninger er vi indtil videre forhindret i at afholde den årlige generalforsamling, hvor bl.a. det årlige kontingent skal vedtages.  For, at klubben ikke skal løbe tør for penge, har bestyrelsen besluttet at opfordre medlemmerne til at indbetale 350 kr i midlertidigt kontingent senest 1. april 2021 til konto 0517-270580.  Husk at skrive medlemsnavn.

Booking system nedlukket indtil videre

Som en følge af de seneste covid-19 begrænsninger er vi, indtil videre, desværre nødsaget til at begrænse antallet af spillere til maks. 10 personer. Det er derfor besluttet at indføre et hjemmeside baseret tilmeldings system for at sikre, at klubbens medlemmer ikke møder forgæves op til en spilledagen, som en følge af 10 personers begrænsningen.

Bestyrelsen vil normalt hver uge, omkring kl 16 om fredagen, foretage en opdatering af denne hjemmesiden således, at der gives mulighed for at booke sig til den kommende uges spilledage.  Tilmelding er efter først til mølle princippet. Har man tilmeldt sig, har man også pligt til at møde op. Såfremt man mod forventning er forhindret i at komme, kan man klikke på linket for spilledagen og slette sin booking, så andre har mulighed for at udnytte pladsen.

Systemet kan desværre ikke forhindre, at et medlem kan melde sig til samtlige af ugens spilledage på samme tid.  Så vi må kraftigt henstille til medlemmerne, at de i første omgang kun melder sig til een ugentlig spilledag. Såfremt der ikke er fuldt booket på en spilledag kl 16:00 dagen før, er man velkommen til at booke, selvom man også har booket en anden dag i ugen.

Som sagt er vi nødt til at begrænse antallet af spillere til max. 10.  Dvs 9 spillere plus klubåbneren.  Der vil således være 8 spillere til to double spil og 2 spillere til et single spil.  Bestyrelsen foreslår, at der efter første runde laves en fornyet “tilpasset” lodtrækning således, at de 2 single spillere forlods er sikret plads i doublerne.  Medlemmerne kan selvfølgelig også vælge ikke at melde sig til som nr. 9 og 10, hvorved alle kan spille double.

For at booke sig til en given spilledag, skal man trykke på linket “Invite participants” under under den ønskede spilledag og man kommer hen på booking siden for dagen. Hvis der er plads står der et ledigt navnefelt øverst på listen af tilmeldte spillere. Nogle gange skal man clicke på + over navnelisten. Click på det ledige navnefelt, skriv dit navn og click på fluebensfeltet efter navnefeltet. Der vil nu lidt længere nede til højre på siden fremkomme et grønt felt med “Send”. Click på send og du har booket.

Hjælp til booking

Hvis man føler sig lidt usikker omkring booking systemet er man altid meget velkommen til at ringe til Edith tlf 29 41 69 32, til Winnie tlf 51 70 53 54 eller til Kim tlf 91 78 80 60 der enten kan foretage bookingen eller give hjælp til at komme helskinnet igennem systemet.

Se deltagerliste eller slet sin booking

Man kan altid trykke på booking-linket for en spilledag for at se hvor mange og hvem, der har tilmeldt sig.  Man kan også slette sin booking ved at trykke på booking linket under den ønskede dag og man kommer hen på booking siden. Click på blyanten ved ens navn på listen og click på fluebenet, der nu forsvinder. Lidt længere nede til højre på siden fremkommer et felt “update/cannot attend”. Click på dette og din booking er slettet.


Spilletider.
Spilletider fra d. 2. februar 2020
søndag kl.10.00 til 12.00 tirsdag/torsdage kl.14.00 til 16.00
fra d. 1. november 2020 til 31. januar 2021
søndag kl.10.00 til 12.00 tirsdag/torsdage kl.13.00 til 15.00 Spilletider fra d. 1. februar 2021
søndag kl.10.00 til 12.00 tirsdag/torsdage kl.14.00 til 16.00